Dakkapellen

Dakkapellen altijd de laagste prijzen voor u!

Wilt u ook zo graag meer ruimte en licht creëren op uw zolder, om de zolder te gaan gebruiken als extra kamer? Dan wilt u vast weten wat de prijzen zijn van dakkapellen. Onderstaand geven wij u een idee van de prijzen van dakkapellen.

Wat zijn de prijzen van dakkapellen ?

De prijzen van dakkapellen zijn afhankelijk van het soort materiaal wat er wordt gebruikt en de afmeting van de dakkapel. In Nederland zijn de standaard dakkapellen 150 cm hoog en 250 cm breed. Wilt u een dakkapel in een aangepaste afmeting, dan wordt de prijs ook hoger.

De standaard prijzen van dakkapellen met standaard maten zijn: Een houten dakkapel vanaf € 2500,- tot € 5000,-een kunststof dakkapel vanaf € 3000,- tot € 6000,- en een prefab dakkapel vanaf € 3500,-

Wilt u liever een dakkapel die afwijkt van de standaard maat? Dan kan dat natuurlijk ook bij ons. De prijzen stijgen dan wel wat mee.

Wat kan Pastoorbouw voor u betekenen?

Wij maken de dakkapellen het liefst op traditionele wijze, dat houdt in dat wij de dakkapellen met de hand vervaardigen en op locatie komen maken. Zo kunnen wij u een kwalitatief en onder veiligheidsnormen gebouwd dakkapel leveren. Met ruim 10 jaar ervaring in het plaatsen van dakkapellen kunnen wij gerust zeggen dat wij een specialist zijn. Wij bouwen elk dakkapel secuur en kwalitatief. Wij zijn nauwkeurig, leveren alle projecten met zorg af en geven een perfecte service. Wat voor een dakkapel u ook wilt, wij kunnen het voor u bouwen. Of u graag een standaard wilt of een dakkapel opmaat gemaakt, het kan allemaal. Wilt u meer informatie over het aanvragen van een dakkapel, neemt u dan contact op met ons kantoor of vraag vrijblijvend een offerte voor een dakkappel aan en ontdek onze tarieven voor het leveren en plaatsen van een dakkapel.

Waar plaatsen wij onze dakkapellen?

In heel Nederland! Niets is ons te gek geen plaats is ons te ver! Tot ziens bij Pastoorbouw.

Mail ons de afmeting van uw dakkapel naar inf@pastoorbouw.nl